Ujjlenyomat-olvasóval érkezik a Tt eSports új egere

2016. január 22.
4.5751
petike737 profilja, adatai
petike737
A játékosoknak szánt egerek egyre több irányba fejlődnek, hiszen néhány újdonság különleges megoldásokat kínál, míg mások a kényelemre és a hagyományokra helyezik a hangsúlyt.

A Tt eSports műhelyéből már jó néhány extrémebb periféria is kikerült, nemrég pedig egy érdekes funkcióval bővítették egy korábbi megoldásukat. Az 50 dolláros Tt eSports Black V2 új változata ugyanis ujjlenyomat-olvasót is kapott, mely egy Synaptics IronVeil megoldás.

Az új érzékelővel a Windows Hello funkció is működik, továbbá az Origin vagy Steam vásárlásokat is megerősíthetjük vele. Az egér új változata nem sokkal lesz drágább, hiszen 60 dolláros ajánlott árat kapott az új verzió, mely csak ebben tér el az elődjétől.
8 hozzászólás

Trodan

9 hónapja,

Szerintem meg jó dolog. Pl. : Nem kell lezárnod a géped a barátnőd elől ameddig kimész mosdóba,mert lehet akkor addig kutakodna.. így viszont csak fogod magad ,elmész és ott hagyhatod Tudom fura példa,de hajnal 1 van nézzétek el

válasz erre

Imperator

9 hónapja,

Felesleges pénzkidobás, oké hogy biztonságra törekszik meg minden, de azt nem az egérnél kéne kezdeni.

válasz erre

1000feri

9 hónapja,

vércsoport....DNS...

válasz erre

kpal

9 hónapja,

Már csak az íriszszkenner kell.

válasz erre

WarriorAutobot

9 hónapja,

Ez teljesen fölösleges, ez csak arra jó hogy a felhasználó menőzzön vele hogy az egerébe ilyen is van.

válasz erre

sarakrael

9 hónapja,

Nem a leghasznosabb funkció amiről hallotta., de valakinek biztos jó lesz.

válasz erre

totyak

9 hónapja,

Az lenne az igazi, ha csak a gazdája klikkelését érzékelné, így annyi haszna lenne, hogy mások nem tudnának belepiszkálni a gépbe (míg másik egeret be nem dugnak).

válasz erre

RyutheStaR

9 hónapja,

Oh god, why? Teljesen fölöslegesnek tartom, hogy belerakták a leolvasót. Szomorú, hogy mennyire kényelmesedik el az emberiség ahogy fejlődik a technika...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja