Új javítócsomag a Windows XP-hez és a Windows Server 2003-hoz

2004. május 13.
2.0031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Microsoft közzétette a Windows XP és a Windows Server 2003 rendszerekhez szánt legfrissebb, "fontos" jelölésű javítást, mely rosszindulatú kódok futtatását hivatott megakadályozni.

Ez a kategória a második legsúlyosabb jelölés a vállalat fontossági listáján, ám a Symantec antivíruscég szerint a hibák komoly kockázatot jelentenek, amennyiben valaki visszaél a rendszer védtelenségével, így mindenképpen ajánlatos a javítás letöltése.

A támadó a Windows Help and Support Center azonosító rendszerében van, a Microsoft szintén a lehető leghamarabbi letöltést ajánlja szoftverei felhasználóinak. A frissítés ennek ellenére nem érkezett idejekorán, a Microsoft a javítást a szokásos minden hónap második keddjén közzétett frissítések között helyezte el. A cég két további változtatást is elvégzett az operációs rendszereken a további rések kihasználása ellen védekezve, egyrészt megszüntette a DVD lejátszó frissítési lehetőségét, másrészt módosítottak a hardvervarázslón, a jövőben nem küldhető innen hardverinformáció más gépre.

Kapcsolódó linkek:
840374-es jelölésű javítócsomag
1 hozzászólás

italianman

11 éve, 7 hónapja és 17 napja

Ohh .Igen az xp kb 8 évig használtam sp3-at. Régi szép idők.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja