Új játékot jelent be a Tecmo a Metreoni PlayStation Store-ban

2009. március 12.
1.4711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Egy új játékot jelent be a Tecmo hamarosan, amelyet stílszerűen a Game Developers Conference idejére, pontosabban annak második napjára, március huszonnegyedikére időzítettek a srácok.
 

Ígéretük szerint ez lesz minden idők legjobb játéka, szól az idézet, miután átugrottuk a kipontozott helyeket, ahová esetleg a fucking szó illett volna be leginkább. Egyelőre sejtésünk sincs, hogy mivel készülnek előrukkolni a srácok, de minden jel arra utal, hogy újabb PlayStation exkluzív mű van készülőben.

A helyszín a san francisco-i Metreon bevásárlóközpont lesz, azon belül pedig a PlayStation Store fog otthont adni a nagy leleplezésnek. Ebből kifolyólag nyilván nem Nintendo Wii-re készülnek bejelentést tenni, tehát két masina kerülhet szóba, vagy a portábilis PléjStáció, vagy ami még ennél is sokkal valószínűbb, a nagy testvér, a PlayStation 3.

A Tecmo az utóbbi időben egyre hízelgőbben nyilatkozott a Sony erőgépéről, egyenesen leimádták azt, így mindenképp erre a platformra várnánk az óriási meglepetést. A Tecmo jelenleg is dolgozik egy Gears Of War-ra hajazó, PlayStation 3 only címen, a Quantum Theory-n. Mi lesz vajon a következő Sony-s anyaguk? Egy újabb Dead Or Alive, esetleg Ninja Gaiden felvonás? Mindkettővel roppantul elégedettek lennénk, de egyelőre ránk csak a várakozás marad.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja