Újjászületett Sony Vaio PC a nappaliba

2007. július 29.
1.9471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Sony kibocsátotta a Sony Vaio asztali PC különleges formájú új változatát, amelyet kimondottan lakáshoz (nappali szoba) fejlesztettek.

A felhasználók az elegáns, kör-alakú Vaio VGX-TP1 masinát először a januári, Las Vegasban rendezett CES (Consumer Electronics Show) kiállításon láthatták. Ez a termék egy PC és DVD lejátszó egyetlen egységben. Az új Sony Vaio PC 1,83GHz-es Intel Core 2 Duo CPU-t, 2GB DDR2-667MHz memóriát, Intel 945 GM lapkakészletet, 300GB-os merevlemezes meghajtót és előre telepített Windows Vista Premium operációs rendszert tartalmaz.

A masina HDMI csatlakozón keresztül HD képernyőhöz is csatlakoztatható, de DVI-D és VGA kimenetet szintén tartalmaz. Vezeték nélküli hálózathoz 802.11b/g modulon, illetve határfelületen keresztül illeszthető. Az optikai meghajtó a CD és DVD formátumok széles választékát ? köztük a DVD+RW és CD-RW-t ? támogatja, de meglepő módon a Kék-sugár támogatása nincs megemlítve. A PC sok más határfelületet is magába foglal: pl. 4 USB 2.0 kapu, SD kártya-olvasó csatlakozó, és Memory Stick Pro és Duo csatlakozó.

A masina számos extrával kerül az üzletekbe. Ilyen például a fehér, vezeték nélküli billentyűzet és a távvezérlő. A Sony Vaio VGX-TP1 PC az USA-ban már kapható, ára 1600 dollár, Európában 1172 Euróért lehet majd megvásárolni valamikor az év második felében.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja