Új iPodok várhatók szeptember 5-re

2007. augusztus 29.
1.7321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Az Apple hivatalosan is megerősítette, hogy ?különleges eseményt? tervez erre a dátumra San Franciscóba.

Iparági források szerint legalább négy új iPod mutatkozik majd be, új operációs rendszerrel és egy különleges modell teljes képernyős kivitelben. Az Apple az őszi-téli értékesítési szezonra, mely a szektor bevételeinek döntő többségét biztosítja, komoly bejelentésekkel készül. A vállalat ősz eleji párizsi konferenciáján vélhetően megtörténik majd az iPhone európai premierje, az Orange szolgáltatót birtokló France Telecom hosszú hallgatás után a héten megerősítette ugyanis, hogy éppen erről tárgyal az amerikai céggel. Ám még ez előtt, szeptember legelején különlegességeket ígér az Apple San Franciscóba.

A technológiai szempontból igen fontos, de talán kevésbé látványos lépés várhatóan a Mac OS X beágyazott teljes verziójának bemutatkozása lesz a cég médialejátszóiban, a korábbi Pixo hatások nélkül. A cég ezzel lassan közös platformra hozná minden eszközét, ami kibővíti szoftveres lehetőségeit a jövőben. A látványos bejelentések között azonban várhatóan négy új iPod szerepel, vélhetően mindegyikük NAND flash alapú lesz. Megújulhat mind a csúcskategóriás videólejátszó és a belépő szintű iPod Nano is. Távol-keleti források szerint, ahol az Apple médialejátszói készülnek, a cég végre előáll majd egy a készülék teljes felületét kitevő kijelzővel ellátott médiaeszközzel is, ez nagyjából az iPhone-ra hasonlíthat, ám iPod külsővel és telefonfunkciók nélkül.

Aki tehát új készülék vásárlásában töri a fejét, talán érdemes várnia néhány napot, hiszen talán az igényeinek megfelelőbb készülékek jelennek meg, vagy az új modellek miatt csökken az eddigi változatok ára.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások