Új hónap, új színű PlayStation Portable

2008. március 04.
1.7281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Már meg sem lepődünk a Sony legújabb húzásán.

Ismét egy új ruhába öltöztetett PlayStation Portable-lel kínálja meg a jápán piacot. Volt itt már hivalkodó vöröstől kezdve, a hűvös jég kékig mindenféle színvariáció, de messze még a vége, a színskála széles tartománya közel sincs kiaknázva. A legújabb jövevény a Matt Bronz nevet viseli és szintén csak limitált példányszában kerül forgalomba, egy halom extrával egybe csomagolva.

Az új Value Pack tartalma némileg hasonlít a marokkonzol premierjekor forgalomba hozott Valu Pack-ra, ám most még tovább gyarapodott a kis handheld mellé csomagolt kiegészítők száma. Beletúrtunk a dobozba és találtunk benne egy szivacs tokot, mely a karcolásokat hivatott meggátolni, egy 32MB-os memória kártyát, egy csukló pántot, egy törlőkendőt, akkumulátort, hálózati töltőt és egy AV kábelt, mellyel könnyedén a TV-re csatlakozhatunk vele.

Európa nem valószínű, hogy valaha is kapni fog az elegáns Matt Bronz verzióból, ám ha menthetetlenül beleszerettél a kis kézi szerkezetbe, akkor április 24.-étől importálható a kis gyönyörűség 23.800 Yen-ért. Mivel a PlayStation Portable-ök régió függetlenek, ezért a PAL-os lemezekkel is ugyan úgy elboldogulnak, egyedül csak a hálózati adapter szorul lecserélésre, a többi teljesen megegyezik az itthoni dolgokkal.


Új hónap, új színű PlayStation Portable - 2. kép

1 hozzászólás

Dante576

17 éve, 7 hónapja

Ez sem rossz de a piros GoW edition lesz nekem megrendelve mert az valami nagyon gyönyörű!!!menő smileymenő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja