Új HD 5570-es gyorsító a HIS kínálatában

2010. február 11.
2.2261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az új fejlesztésű Radeon kártyák áradata töretlen lendülettel folytatódik, ugyanis a mai napon az Advanced Micro Devices kizárólagos grafikus gyorsító partnereként Hightech Information System (HIS) is bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a videokártyáinak termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság az AMD ATI Radeon HD 5570-es modellre épül, az üzletek kínálatában pedig HIS HD 5570 Fan 1GB DDR3 típusjelzéssel fog felbukkanni (H557F1G gyári modellszám).

Az alacsony profilú nyomtatott áramkörre épülő gyorsító hűtéséről egy egyetlen kártyahelyet elfoglaló, hagyományos felépítésű hűtőrendszer gondoskodik. Az új HIS HD 5570 Fan 1GB DDR3 40nm-es Redwood grafikus feldolgozója 400 darab stream processzorral és 20 darab textúrázó egységgel van felvértezve, a sebességét pedig az előírásos 650MHz-re hangolták be a mérnökök. Ahogy azt már az új videokártya típusjelzése is sugallja, 128bit-es DDR3 memóriarendszer 1024MB VRAM-al van építve, és az 1800MHz-es effektív frekvencián üzemel. A különféle kijelzőknek a hátlapi panelen kialakított D-Sub VGA, DVI és HDMI kimenet kínál csatlakozási lehetőséget, a többkártyás grafikus konfiguráció kiépítése pedig szoftveres ATI CrossFireX rendszeren keresztül történhet.

A Radeon HD 5000-es széria többi tagjához hasonlóan, természetesen az új gyorsítókártya is rendelkezik teljes körű DirectX 11 támogatással, de a felszereltségéből nem hiányzik még az ATI Stream, az Accelerated Video Transcoding (AVT), a második generációs Unified Video Decoder (UVD 2), valamint az ATI PowerPlay technológia sem. Az új HIS HD 5570 Fan 1GB DDR3 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.

Új HD 5570-es gyorsító a HIS kínálatában - 2. kép

nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profilja