Új Grand Theft Auto bejelentése várható a 2010-es E3-on?

2009. december 28.
3.7301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy új Grand Theft Auto játék bejelentése előtt kétség kívül mindig elkezd forrni a levegő.

Bár a PC-s játékosok még mindig nem heverték ki a negyedik epizód elbaltázott indulását, valamint a két ígéretes DLC - egyelőre - kizárólag konzolokra való megjelenését, egy új GTA, mondjuk úgy, GTA V bejelentése biztosan nagy reményekkel töltené el minden platform szerelmesét. Jesse Divnich pedig, az Electronic Entertainment Design and Research igazgatója úgy nyilatkozott a GameInformer magazinnak, hogy szerinte a júniusi E3 kiállításon egy új Grand Theft Auto mutatkozik majd be a nagyközönség előtt.

Bár az úriember annak ellenére, hogy biztosan tudhat valamit, nem tudta épkézláb érvekkel megindokolni kijelentéseit, azonban, ha belegondolunk, hogy a GTA IV mikor is érkezett meg konzolokra, éppen itt lenne az ideje az új epizód bejelentésének, amelyet Divnich 2011-re esedékes megjelenési dátummal ruházott fel. Továbbá mesélt még az érdeklődő újságíróknak arról, hogy nem hinné azt, hogy a Microsoft vagy a Sony exkluzív címévé lépne most elő a program (a Sony kétség kívül erős masinája miatt felreppentek ilyen pletykák), bár jelenleg azért azt se vegyük teljesen készpénznek, hogy a Rockstar valóban bejelentést tervez az idei E3-ra. Logikus lenne, örülnénk is neki, de inkább várjuk ki a végét, azonban mivel egy nem kis személy nyilatkozataiból csemegéztünk, a reménysugarat is nyugodtan gyújtsuk meg magunkban!

4 hozzászólás

Aj Styles

14 éve, 4 hónapja és 27 napja

ahh nagyon fafi lenne:mosolygó smiley))

válasz erre

lacyboy

14 éve, 4 hónapja és 27 napja

Elméletileg a mostanin lesz mrá info az Vről

válasz erre

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 27 napja

Tudnék neki örűlni röhögő smiley

válasz erre

marco

15 éve, 6 hónapja és 18 napja

Ez valóban örömhír lenne. Már nem tudom, hányadszor veszem elő hónapról-hónapra a négyet.mosolygó smiley Jó és időszerű lenne egy új, ez tény.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja