Új egybeépített PC az Onkyo kínálatában

2010. január 22.
1.8281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elsőrangú termékeiről ismert Onkyo a mai napon bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki az egybeépített számítógépeinek termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság a gyártó E4-es szériájának legfiatalabb tagja, az üzletek kínálatában pedig Onkyo E411A5B típusjelzéssel fog felbukkanni. Az új egybeépített PC kialakítása követi a már megszokott megoldást, vagyis már maga a monitor tartalmazza a számítógép komplett konfigurációját.

Az újdonság 537 X 374 X 76,3-210mm-es méretekkel rendelkezik, ami mellé 7kg-os súly párosul. A rendszer egy 21,5 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, ami az 1920 X 1080-as natív felbontást képes kezelni. Az Onkyo E411A5B az nVidia népszerű ION chipkészlete köré épül (nVidia MCP7A), és az Intel dupla magos 1,60GHz-es Atom 330-as központi feldolgozójával van felvértezve, amit egy 2GB 800MHz-es RAM-al feltöltött DDR2 memóriarendszerrel társítottak. A képi megjelenítésért a beépített nVidia GeForce 9400M grafikus processzor felel, aminek köszönhetően a gép már rendelkezik teljes körű DirectX 10 és PhysX támogatással is, és természetesen a teljes HD felbontású videotartalmak lejátszása sem okoz neki semmiféle problémát. Az adatok tárolásáról egy 320GB-os hagyományos merevlemez és egy DVD Super Multi optikai meghajtó gondoskodik.

A számítógép felszereltségéből persze nem hiányzik a Gigabit Ethernet vezérlő, a 802.11b/g rendszerű WiFi modul és a digitális TV tuner kártya sem. A külső részen található egy több formátumot kezelő kártyaolvasó, egy mini D-Sub VGA, hat USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint a HD audiorendszer csatlakozói. A gépet a Microsoft legújabb Windows 7 operációs rendszerének 32bit-es Home Premium változatával, valamint egy USB-s billentyűzet és egér párossal szállítja a gyártó. Az új Onkyo E411A5B várhatóan az elkövetkező napokban fog megjelenni a japán boltok polcain 690 euró körüli áron, de a szélesebb körű elterjedéséről egyelőre sajnos még nincs információ.
2 hozzászólás

Tardief88

6 éve, 11 hónapja és 22 napja

Egybegépek... Nem szeretem őket. Részemről PC esetleg laptop.

válasz erre

richie8

7 éve, 1 hónapja és 7 napja

Na mindent gondoltam, csak azt nem hogy az onkyo is megvillantja a saját egybe PC-it Őket még az óragyártásról ismerném fel, a PC-kről alig. De egész jó kis egybegépet rittyentettek össze, jó árfekvéssel eladható is lehet.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja