Új egér a Speedlink kínálatában

2009. szeptember 13.
3.8031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A számítógépes kiegészítőkre és kontrollerekre szakosodott Speedlink a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki az egerei termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság Speedlink Kudos típusjelzéssel fog megjelenni a boltok polcain, és a gyártó kifejezetten a játékos felhasználókat célozza meg vele. Az új mutatóeszköz hagyományos módon, kábellel csatlakozik a számítógéphez, az adattovábbítás pedig a PC USB 2.0-ás interfészén keresztül történik.

Az új Speedlink Kudos egy lézeres szenzorral van felvértezve, aminek az érzékenysége nem kevesebb, mint 50 fokozatban 90DPI és 5000DPI felbontás között állítható. A mutatóeszköz a négyutas egérgörgőn kívül még nyolc darab programozható gombbal van felszerelve, de ezenfelül található rajta még egy DPI választó és egy memóriakezelő gomb is. Az egér beépített memóriája öt darab előre beprogramozott profilt, és ezenfelül még 2900 makrólépést képes tárolni. Az újdonság kínálatából természetesen nem hiányzik a szabályozható súlyrendszer sem, ami hat darab nehezéket képes fogadni, és így akár 36g-al is tovább növelhető a mutatóeszköz tömege. Az új Speedlink Kudos várhatóan október 24-én fog megjelenni az üzletek kínálatában 50 euró körüli áron.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

50 fokozatú DPI állítás?? Az iggeeen! Nem csodálom hogy 50 eurós ára van röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja