Újdonságok a Creative Labs műhelyéből

2008. május 20.
1.9261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Új tagokkal bővül a SoundBlaster hangkártyacsalád.

A területen komoly hagyományokkal rendelkező Creative Labs ugyanis felkonferálta újdonságát, a népszerű X-Fi széria újabb tagját, az X-Fi Titanium két különböző verzióját. A hagyományosan vájt fülűeknek szánt modellcsalád ugyan nem a legalsóbb árkategóriában indul a fogyasztók kegyeiért, a kártyákon virító Creative logó azonban garancia a felfrissített tartalomra, valamint a kiváló hangzásra.

Az X-Fi Titanium modellek PCI Express foglalattal vannak ellátva. Ez a szabvány teszi lehetővé a ma használatos leggyorsabb adatátviteli módot, melyet hangkártyák használnak. A Titanium-on feszülő processzorok kifejezetten ehhez a sínhez készültek.

Mind a Champion, mind a Professional kiadás külső I/O meghajtóval bír a könnyebb csatlakoztatás végett. Ez a megoldás leginkább a felsőbb kategóriás kártyák esetében jellemző.

Újdonságok a Creative Labs műhelyéből - 2. kép

A most bejelentésre került modellek természetesen minden olyan szabvánnyal fel vannak vértezve, melyek egy ilyen kategóriájú, illetve a Creative logójával díszített terméktől elvárhatóak, sőt attól jóval többet is nyújtanak majd, ha napvilágot látnak.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja