Újdonságok a Warstory - Europe in Flames-ben

2011. január 03.
2.3001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A hamburgi Bigpoint kiadó hivatalosan is bejelentette, hogy idén a Warstory - Europe in Flames számos újdonsággal várja a felhasználókat.

A stratégiai jellegű produktum középpontjában a második világháború áll, az alkotásban 50 különböző csatatéren harcolhatunk más felhasználókkal, emellett 50 egység és több ezer harci eszköz közül válogathatunk és természetesen hősünket folyamatosan fejleszthetjük. A matérián a Chimera Entertainment brigádja munkálkodik és azt ígérik, hogy ebben az évben számos újítás kerül a programba, jelenleg is ezeken a fejlesztéseken dolgoznak gőzerővel.

A készítők új tartalmakat integrálnak a böngészőalapú játékba, új csataterek, új missziók kerülnek a matériába, módosulnak a közösségi funkciók, a harcrendszer, illetve a klán csaták terén is lesz némi változás. A Chimera Entertainment fejlesztőcsapata azt ígéri, hogy a városok elfoglalása is változatosabb lesz, mint eddig, de arra már nem tértek ki, hogy mit értenek ez alatt. A produktumban a terjeszkedés mellett az lesz a célunk, hogy az európai fenségterületeket megvédjük az ellenfeleinktől. A küldetések sikeres elvégzése után tapasztalati pontokra tehetünk szert, amelyek segítségével fejleszthetjük karakterünket, emellett beutazhatjuk egész Európát és új helyeket fedezhetünk fel. Az ütközetek során nemcsak a fegyvereké a főszerep, a megfelelő stratégiai döntésekre is nagy hangsúlyt kell fektetnünk, ha győztesen akarunk kikerülni a csatákból.


Újdonságok a Warstory - Europe in Flames-ben - 2. kép

2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 7 napja

egyre komolyabbak ezek a böngészős gammák. lassan már venni se kell semmit.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 7 napja

De komolyan néz ki!meglepett smiley Pedig böngészős!meglepett smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Bejelentve a Warstory - Europe in Flames

Bejelentve a Warstory - Europe in Flames

legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja