Új Blood Iron alaplap a DFI kínálatában

2009. szeptember 15.
1.7121
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elsőrangú számítógép kiegészítőiről ismert DFI a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővült az alaplapjai kínálata.

A frissen beharangozott újdonság a gyártó Blood Iron szériájába tartozik, a boltok polcain pedig DFI LANParty BI 785G-M35 típusjelzéssel fog megjelenni. Ahogy azt már a modellszámából is sejthetjük, az alaplap az AMD 785G chipkészlet köré épül, és az Advanced Micro Devices legújabb AM3 tokozású központi feldolgozók fogadására van felkészítve, természetesen DDR3 memória támogatással párosítva.

Az új DFI LANParty BI 785G-M35 microATX kialakítással büszkélkedhet, és már el van látva egy 128MB RAM-al felvértezett integrált ATI Radeon HD 4200-as grafikus processzorral is, ami persze már rendelkezik teljes körű DirectX 10.1 támogatással, valamint az ATI Unified Video Decoder 2 (UVD 2) technológiájával. Ha nagyobb teljesítményű gyorsítókártyát szeretnénk használni, akkor az alaplap fel van szerelve még egy 16X-os PCI Express foglalattal is, így lehetőség van akár a Hybrid CrossFireX konfiguráció kiépítésére. A további bővítőkártyáknak két darab hagyományos PCI és egy 1X-es PCI Express slot kínál helyet, a rendszermemóriát pedig négy darab DDR3-as aljzatba telepíthetjük. Az adattárolókat egy floppy, egy PATA, és hat SATA 3.0 portra lehet csatlakoztatni. Az új alaplap felszereltségéből természetesen nem hiányzik a beépített Gigabit Ethernet vezérlő és a 7.1-es HD audiorendszer sem. A DFI LANParty BI 785G-M35 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre nem közölt részleteket.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 18 napja

Vérvas a lan partikra röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások