Új AMD-s játék PC a CyberPower kínálatában

2009. június 03.
1.7741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A minőségi számítógép konfigurációiról ismert CyberPower a napokban bejelentette, hogy újabb asztali géppel bővítette ki a termékpalettáját.

A CyberPower Gamer Ultra 7208 típusjelzéssel ellátott újdonság, mint ahogy az a neve is mutatja, a játékos felhasználókat célozza meg, és a gép konfigurációját is ehhez mérten állították össze. A CyberPower Gamer Ultra 7208 az AMD 760G chipkészletre épül, és az Advanced Micro Devices kétmagos központi feldolgozójával van felvértezve.

A frissen beharangozott számítógép alapkiépítésben a fent említett AMD processzor 2,8GHz-es Athlon X2 7850-es változatával van ellátva, amit egy 4GB 800MHz-es RAM-ot tartalmazó DDR2 memóriarendszerrel társítottak. A képi megjelenítésért az 1GB-os nVidia GeForce 9500GT grafikus gyorsító felel, az adatok tárolásáról pedig egy 500GB-os SATA II merevlemez, és egy DVD +/-RW optikai meghajtó gondoskodik. A kínálatból természetesen nem hiányzik az integrált audiorendszer, a Gigabit LAN kártya, valamint az USB csatlakozóval ellátott billentyűzet és egér páros sem. A konfigurációt egy előtelepített 64bit-es Microsoft Windows Vista Home Premium operációs rendszerrel szállítja a gyártó, a leírt alkatrészeket pedig egy 420W-os tápegységgel felszerelt Cooler Master Elite 310 számítógépházba építették be. A CyberPower Gamer Ultra 7208 már megrendelhető a Newegg honlapjáról 539$-os áron.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja