Új Alpha Protocol képek

2008. június 01.
1.6651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Új képek láttak napvilágot az Obsidian Entertainment és a SEGA közös produkciójaként készülő Alpha Protocol című alkotásból.

A játék egy jelenkorban játszódó RPG. Főszereplőnk, Michael Thornton egy magasan képzett, ám terepen még zöldfülű CIA ügynök. Kalandjaink már ezerszer látott módon indulnak: minden kapcsolatunk megszakad a kontaktunkkal, a feletteseink elárulnak, mindenki, aki él és mozog, ránk kezd el vadászni.

A kötelező, az eseményeket előre gördítő főküldetéseken kívül vállalhatunk mellékküldetéseket is. Ezekből egyszerre többet is felvehetünk. A terepeket szabadon bejárhatjuk, beszélgethetünk a civilekkel, lődözhetjük a rosszarcúakat. Ami újdonság, és jól is hangzik, hogy a megtanulható skilleket a három J. B. monogramú - James Bond, Jason Bourne, Jack Bauer - ügynöktől kölcsönözték.

Az igazi siker záloga azonban mindenképpen a fejlesztőcsapat személye. Az Obsidian már igazi veterán csapatnak számít a szakmában, hiszen a legnagyobbtól, a Bioware-től tanultak. Besegítettek a legendás Baldur's Gate fejlesztésébe, majd egy saját projekttel, az Icewind Dale-lel vívtak ki maguknak igazi elismertséget. Ekkor még a Black Isle nevet viselték. Obsidian Entertainment logo alatt többek között a KotOR2-t és a Neverwinter Nights 2-t rakták össze.

Megjelenik PC, Xbox360 és PS3 platformokra, ha minden igaz, még az idén.

Új Alpha Protocol képek - 2. kép


Új Alpha Protocol képek - 3. kép


Új Alpha Protocol képek - 4. kép


Új Alpha Protocol képek - 5. kép


Új Alpha Protocol képek - 6. kép


Új Alpha Protocol képek - 7. kép


Új Alpha Protocol képek - 8. kép


Új Alpha Protocol képek - 9. kép


Új Alpha Protocol képek - 10. kép


Új Alpha Protocol képek - 11. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja