Új alapokra helyeződik a Resident Evil 6

2009. február 24.
2.0551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Még egy laza három hét és megjelenik a túlélő horror kategória egyik jeles képviselőjének ötödik felvonása, a Capcom idei felhozatalának másodikként megjelenő húzócíme, a Street Fighter IV és a Bionic Commando között.

Jun Takeuchi, a játék producere már bőven beleásta magát a Lost Planet 2 munkálataiba, mint az tegnap kiderült, a mester abban a projektben is teljes mellszélességgel jelen lesz, ám ezzel még nincs vége a Capcom-féle hírdömpingnek.

Jun Takeuchi egy interjúban beszélt a sorozat jövőjéről, amelyben konkrét részletekkel egyelőre nem különösebben foglalkozott, azt viszont megosztotta a világgal, a Resident Evil 5 az utolsó játék ebben a megközelítésben. Feltehetőleg a Resident Evil 4-gyel bevezetett irányvonalra célzott az uraság, amelyet sokan bíráltak, de legalább ennyien zártak mélyen a szívükbe.

Úgy fest, hogy kettő bőven elég, a Resident Evil 6, állítása szerint egy új alapokra helyeződik majd, vagyis eljött egy újabb reboot ideje a széria életében. Nem az első teljes/részleges átalakulás lenne ez, hiszen már több ízben is gyökeresen megváltozott a multi milliós survival horror franchise külleme, csakúgy, mint a játékmenete. Az első három epizód pre-renderelt, statikus hátterekkel variált, majd a Code Veronica szabadította fel a kamerát, amely térben mozgott ugyan, de csak előre meghatározott vonalakon.

A negyedik felvonás szintén rengeteg ponton újított, hozta a teljes térbeliséget, valamint a hátsó nézetes perspektívát többek között. Hogy mik lesznek a következő megújulás főbb ismérvei? Jun Takeuchi később nyilatkozik erről. A Resident Evil 5 demója nagyon népszerűnek bizonyult, ide kapcsolódó hír, hogy a próbakört már több mint 4 millió felhasználó rántotta le a konzoljára.
nincs még hozzászólás

Resident Evil 6
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja