Újabb Wii exkluzív fitness anyag érkezik jövőre

2008. november 12.
2.1731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Unod a semmittevést? Vegyél Wii-t, fitness koronggal.

A Nintendo-nak még ehhez hasonló reklámszlogenek sem kellettek ahhoz, hogy a Wii Fit meghódítsa az egész világot. Koleraként terjedt emberről-emberre a kór és fertőzött meg sorban milliókat a nagyvilágban. Ezen produktum farvizére még korábban senki sem merészkedett, de most a nagy fitness megasiker is követőre talál, jövőre érkezik az újabb Nintendo Wii exkluzív testkarbantartós megmozdulás, Jillian Michaels' Fitness Ultimatum 2009 címmel.

A címben szereplő hölgy egy celebrity fitness trainer, ha úgy tetszik, önmagában is egy híresség a szakmájában, mint nálunk például Béres Alexandra, csak ő nagyban utazik. Egészen akkorában, hogy a Wii Fit közvetlen leszármazottjának összekalapálásában is aktív szerep jutott a számára. A nevével fémjelzett fitness játék 2009 elején kerül a boltokba, kizárólag a Nintendo forradalmán. Lesz mivel lepattogni a bejgli által lerakódott zsírpárnákat, ügyes marketing időzítés.

A játékban négyféle gyakorlat közül választhatnak majd a mozogni vágyók. Lesz fogyasztó, erősítő tréning és hegymászást imitáló gyakorlattípus is, teljes az arzenál. A mozdulatokat ezúttal is a WiiRemote, Balance Bord perifériák segítségével adhatjuk át a masinánknak, amely majd a végén értékeli a teljesítméyeinket. Bár ne tenné. Jövő év elején tehát ismét ég a zsír, fellángol az emberek szívében az egészséges életmód iránti olthatatlan vágy és best seller-t csinálnak ebből is.

Előre szólunk, hogy ez zsákbamacsaka lesz számotokra, mert szinte biztosra veszem, hogy nincs a csapatban olyan bátor, vállalkozó szellemű egyén, aki alávetné magát egy tesztelési folyamatnak. Mi szóltunk, hogy várható, többet nem tehetünk az ügy érdekében.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja