Újabb utalás a GTA IV: The Lost and Damned PC-s változatára

2009. november 11.
2.4901
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A PC-s játékosok körében elég szépen kiverte a biztosítékot, amikor hőn szeretett alkotásuk, avagy a Grand Theft Auto-sorozat negyedik része elég nagy késéssel érkezett meg, a problémák azonban tovább fokozódtak, amikor már mindenki kezében fogta a játékot, hiszen a nem éppen egyszerű másolásvédelem néhány fanatikust rendesen kiakasztott.

De ez már a múlt, így ami volt, elmúlt, a személyi számítógépes GTA rajongói azonban továbbra is tűrték a pofonokat a Rockstar brigádjától, hiszen egy olyan ktiegészítőt kapak a konzolos pajtások, amit PC-n is nagyon sokan betöltöttek volna.

Ez volt a The Lost and Damned, amelyben a motorozás életérzését élhettük volna át, ám felesleges egy feltételezett múlt időben beszélni róla, amikor már a második megerősítő információ érkezik azzal kapcsolatban, hogy a Rockstar PC-re is leszállítja az expanziót. Először még a gamescom 2009 rendezvényen vártuk a nagy bejelentést, hiszen a kiállításra az illetékesek elvileg már elvittek magukkal két trailert, amelyek a bővítmény ezen változatához készültek. Hogy miért nem kerültek bemutatásra, az nagyon jó kérdés, mindenesetre a mai napon egy újabb utalás került napvilágra a The Lost and Damned érkezésével kapcsolatban.

A legújabb patch a játékhoz ugyanis néhány új achievementet is tartogat majd, amelyek között néhány igazán érdekes név is előkerült. Az alábbi képen magad is meggyőződhetsz a hivatalosságról, hiszen csak öt TLAD rövidítéssel találkozunk (Games for Windows ablakban), amely egyértelműen a The Lost and Damned rövidítése, az olyan alcímek pedig, mint az Easy Rider, aligha utal bankrabláshoz köthető achievementre. Természetesen hivatalos bejelentésünk még mindig nincs, így nem árt óvatosan kezelni a témát, de ezek után már készíthetjük a pezsgőt, hiszen szinte teljesen biztos, hogy PC-re is elkészül a GTA IV első kiváló kiegészítője... Várjuk a hivatalos közleményt!


Újabb utalás a GTA IV: The Lost and Damned PC-s változatára - 2. kép


1 hozzászólás

Shade

15 éve, 7 hónapja és 16 napja

Azt hittem ez már rég kijött pc-re.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja