Újabb túlhajtott HD 4890-es kártyák a PowerColor kínálatában

2009. május 14.
1.8211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Korábban már beszámoltunk a PowerColor nemrég piacra dobott PCS+ HD 4890, és PCS+ HD 4890: Battle Forge Edition túlhajtott kártyáiról, de a többi videokártya-gyártó példáját követve, a cég a napokban bejelentette az előbb említett gyorsítók tovább tuningolt változatait.

A PowerColor PCS++ HD 4890 és PCS++ HD 4890: Battle Forge Edition típusjelzéssel ellátott újdonságok egy egyedi nyomtatott áramkörre épülnek, amik a megfelelően stabil működés érdekében egy megerősített tápellátással vannak felvértezve.

Az új gyorsítókártyák hűtéséről, a PCS+ változatnál már megismert ZEROtherm hűtőrendszer gondoskodik, ami négy hővezető csővel és egy nagy teljesítményű ventilátorral van felszerelve. Az újdonságok paraméterei megegyeznek, a különbség mindössze, hogy a PCS++ HD 4890: Battle Forge Edition modellhez a gyártó mellékeli a Battle Forge játék teljes változatát. A frissen beharangozott videokártyák 800 stream processzorral ellátott RV790 grafikus feldolgozói 1010MHz-es sebességre vannak beállítva, míg az 1GB RAM-al felszerelt 256bit-es GDDR5 memóriarendszerek 1100MHz-es (4400MHz effektív teljesítmény) frekvencián üzemelnek. Az új PCS++ gyorsítók hátulján két DVI és egy HDTV kimenet lett elhelyezve, a nyomtatott áramkörön pedig megtalálható az elmaradhatatlan CrossFireX csatolófelület is, így lehetőség van a többkártyás CrossFireX konfiguráció kiépítésére. Az újdonságok kínálatában természetesen továbbra is szerepel a DirectX 10.1 támogatás, valamint az ATI fizikai gyorsító, Stream, és Unified Video Decoder 2 (UVD 2) technológiája. A PowerColor PCS++ HD 4890 és PCS++ HD 4890: Battle Forge Edition várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó nem közölt információt.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja