Újabb szereplő az olcsó notebook-ok piacán

2008. március 08.
2.4711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Felkapottak az alsó kategóriás notebook-ok, ezt igazolják az eladási statisztikák, valamint az a tény, hogy újabb és újabb gyártók vesznek részt a fogyasztók kegyeiért folytatott versenyben.

Most újabb névvel bővül az 500 dollár alatti hordozható gépeket gyártó márkanevek köre. A leginkább alaplapjairól, asztali és mobil PC-iről ismert ECS jelentkezett be egy, az ebbe a kategóriába szánt modellel a CeBit expo-n a minap.

A gyártó új, ECS G10IL modellje ugyan nincs teledűzdelve a legutolsó technológia eszközeivel, de olcsó alternatívát jelenthet azoknak, akik a szerényebb teljesítménnyel is beérik. Ugyanakkor nem egy végletekig lebutított verziót takar a most bemutatott notebook, van rajta például három darab USB 2.0-s port, Ethernet port, és Wi-Fi híájn beépített HSDPA is.

Ezalatt az ASUS sem üldögél a babérjain, ók is bemutatták e kategóriába sorolandó újdonságukat az Eee PC 900-as modell személyében, mely a vakok közötti félszemű királyhoz hasonló szerepet tölt be a palettán, vagyis az Eee PC modellek csúcsát jelenti. Ez persze árában is megmutatkozik, cserébe ugyanakkor egy olyan mobil PC jár, amely 12 gigás háttértárral, és Wi-Fi-vel is bír.
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
CeBit 2008
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja