Újabb strapabíró notebook a Stealth kínálatában

2009. augusztus 09.
1.6751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Stealth Computer a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a mostoha körülmények közé tervezett hordozható gépei termékkínálatát.
Advertisement

Az frissen bemutatott újdonság Stealth NW-2000 típusjelzéssel lett ellátva, és különlegessége, hogy igény esetén akár tábla PC-ként is használható. A Stealth NW-2000 összes I/O portját védőborítás takarja, a különleges kialakításnak és a magnézium ötvözetű borításnak köszönhetően pedig ellenáll a külső fizikai behatásoknak, többek között a pornak, a víznek, és a kisebb zuhanásoknak is.

Az új hordozható gép 253 X 344 X 59mm-es méretekkel, valamint 4,1kg-os súllyal rendelkezik. A notebook egy 13,3 inches szélesvásznú érintőképernyővel van felszerelve, ami az 1280 X 800-as (WXGA) natív felbontást képes kezelni (külső kijelző használatakor elérhető a 2048 X 1536-os QXGA felbontás is). A Stealth NW-2000 az Intel GME965 Express chipkészlet köré épül, és az Intel 1,06GHz-es Core 2 Duo központi feldolgozójával van építve, amit egy 2GB 667 MHz-es RAM-ot tartalmazó DDR2 memóriarendszerrel társítottak (elérhető 4GB-os kiépítéssel is). A képi megjelenítésért az integrált Intel GME965 chip felel, az adatok tárolásáról pedig egy 160GB-os zuhanás ellen védett merevlemez, és egy DVD Super Multi optikai meghajtó gondoskodik, de az opciók között szerepel a szilárdtest-meghajtó (SSD) is. A laptop hálózati rendszerét egy Gigabit LAN vezérlő, egy 802.11a/g/n szabványú WiFi, egy Bluetooth adapter, egy 56k modem, egy GPS rendszer, és egy opcionális WWAN modul alkotja. A külső részen található egy SD kártyaolvasó, egy PCMCIA (PC Card) slot, egy SIM kártya és egy dokkoló port, egy RS-232, egy D-Sub VGA, három USB 2.0, egy RJ-45 LAN és egy RJ-11 modem, valamint a beépített audiorendszer csatlakozói. Az energiaellátást egy 7800mAh teljesítményű Lithium-Ion akkumulátor biztosítja, ami a cég adatai szerint hat óra folyamatos üzemidőt garantál, valamint két és fél óra alatt képes elérni a 80%-os töltöttséget. Az operációs rendszerek kínálatában szerepel az előtelepített Microsoft Windows XP Tablet PC Edition, az XP Professional, és a Windows Vista Business Edition is. Az új Stealth NW-2000 már megrendelhető a gyártó honlapján 4895$-os indulóáron.
Advertisement
3 hozzászólás

skyman

12 éve, 6 hónapja és 25 napja

Hát igen!Én biztos nem vennék egy ilyet ennyi pénzböl jo kis kocsikat leeht már kapniDe valószinü h a tescos ujságba se fogok vele találkozni ha cska nem olyan föcim alatt hogy: Áruk amelyek annyit érnek mint cégünk

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 6 hónapja és 25 napja

[Tiltott felhasználó!]

skyman

12 éve, 6 hónapja és 25 napja

nem is olyan rossz gépet raktak össze figyeltek az estleg bántodásokra ami érheti de figyeltek az árára is ahogy látom

válasz erre
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaM.O.R.P.H. profiljaImperator profilja