Újabb Star Wars játékokat jelentetett meg Steamen a LucasArts

2009. szeptember 17.
2.1291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egyvalamit biztosan kijelenthetünk a Star Wars videojátékokkal kapcsolatban.

Amelyek jók voltak, azokban a LucasArts-nak általában valamilyen úton-módon benne volt a keze. Nyilván létezik ellenpélda is, abba viszont már valóban nem lehetne belekötni, hogy a legtöbb Star Wars játékot ennek a brigádnak köszönhettük, akik szerencsére az utóbbi időben kezdenek ébredezni, és a nagy remake hullám közben új játékokkal is szeretnének elkápráztatni minket, de természetesen a régi nagyokról sem feledkeznek meg.

A hétvégén már egy Twitter bejegyzés örömmel tudatta velünk, hogy a Jedi Knight széria a hét közepén ellátogat a legnépszerűbb digitális disztribúciós rendszerre, ez pedig meg is történt a minap, így aki szeretné, szinte aprópénzért cserébe teheti virtuális polcaira a múlt remekbe szabott Star Wars játékait. Lássuk a pontos neveket és az árakat, amelyek euróban értendőek:

- Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast ? 8.99
- Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II ? 4.49
- Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy ? 8.99
- Star Wars Jedi Knight: Mysteries of the Sith ? 2.49
- Star Wars: Dark Forces - 4.49

A felhozatal alapból is rendkívül ominózus, azonban a Steam gondoskodott arról egy akcióval, hogy egyetlen egyet se hagyjunk ott a virtuális polcokon a Jedi Knight sorozatból. Így ha szeretnénk, az öt játékot mindössze 19 euróért cserébe megvásárolhatjuk, az eredeti közel 30 eurós ár helyett. Aki tehát szeretne egy kicsit Jedi lovag lenni, az egy kellemes hétvégét tölthet el, ha beruház a fenti csomagba.

1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 8 hónapja és 18 napja

Hol lehe megvenni a Jedi Kight Jedi Academy-t ha tudtok valamit akkor írjatok ide:avid.ba@freemail.hu-ra' target='_blank' rel='nofollow'>david.ba@freemail.hu-ra előre is köszi!kacsintó smileykacsintó smileykacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja