Újabb Sega-klasszikusok látogatnak el PC-re

2010. július 24.
1.8731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Sega sokak kedvencének számít, elsősorban a múltbeli ténykedésük okán, nem pedig a jelen sokszor nyögvenyelős napjainak köszönhetően.

A 90-es évek elején számos jelentős, az évek során kultikus státuszba emelt alkotást dobáltak a piacra, amelyeknek egy egészen nagy hányada a cég akkori játékgépére, a Sega Genesisre jelent meg. A japán fejlesztő-kiadó májusban találta ki, hogy milyen jó bolt lenne ezek közül néhányat potom áron kiadni PC-re is, ha már létezik az a bizonyos digitális disztribúció, melynek térnyerése egyik pillanatról a másikra fellendítette a már megjelenéskor budget árú termékek piacát is. A Sega már akkor elhintette, hogy nem csak egy környi produktummal készülnek, hanem hamarosan elhozzák a következő szekérderéknyi adagot is.

Erre a hamarosanra egészen mostanáig kellett várnunk, de a lenti listát átböngészve, örömmel konstatálhatjuk, nem hiába. Az idősebb gamerek bizonyára számos ismerősen csengő nevet pillantanak meg közöttük, a fiatalabbak számára pedig egy remek alkalom ez a múltidézésre, a játéktörténelem újabb szeletkéjének megismerésére. Az egyes játékok - az eddigiekhez merőben hasonlóan - 2,99 dolláros/2,49 eurós áron szerezhetőek be, a GamersGate-en már megtalálhatóak, és hamarosan a többi jelentős forgalmazó kínálatába is bekerülnek. Róluk van szó:

Alex Kidd in the Enchanted Castle
Bonanza Bros.
Columns
Dr.Robotnik's Mean Bean Machine
Ecco Jr.
Eternal Champions
Galaxy Force II
Kid Chameleon
Ristar
Sonic Spinball
Super Thunder Blade

(A kép a Sonic Spinballból van kiragadva.)
1 hozzászólás

AngryKnight

11 éve, 7 hónapja és 8 napja

az ecco az jó volt régen röhögő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja