Újabb PT Boats: Knights of the Sea részletek

2008. július 26.
1.8801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Vérbeli szimulátoroknak erősen híján vagyunk, legyen az autós, motorbiciklis, repülőgépes, vagy akár hajós.
 

Persze ez az áldatlan állapot érthető is, hiszen ez tipikusan az a műfaj, amellyel csak a legritkább esetben lehet nagyot kaszálni. Ennek ellenére időről-időre felbukkan egy-egy újabb versenyző, amelyik ebben a kategóriában tervez világhírnevet szerezni. Az egyik ilyen a PT Boats: Knights of the Sea, amely bolygónk veszedelmes vizeire kalauzol el minket a II. világháború vérzivataros időszakaiban.

Ezúttal különféle ladikok terelgetése lesz a feladatunk, amelyeknek legfőbb közös tulajdonsága, hogy mindannyian az úgynevezett PT Boatok közé tartoznak. Ezek (relatíve) kisméretű, gyors hajók, amelyeket tipikusan nagyobb, lomhább mozgású tengerjáró objektumok megtámadására használtak a II. világégés során.

A készülő játékban lehetőségünk lesz egy ilyen járgányba belepattanni, és a legapróbb részletekig minden eszközét manuálisan irányítani, szolgáljon az akár védelemre, akár támadásra. Az Akella csapata olyan szinten igyekszik összerakni az alkotást, amilyet "még sosem láthattunk tengeri-háborús szimulátorokban". Megtervezhetjük a támadási stratégiánkat, és egy egész flottát irányíthatunk a végrehajtása során. A hadjárat során egyre magasabb rangba emelkedünk, amelynek egyenes következménye, hogy több, nagyobb, erősebb hajók irányítását kapjuk mancsaink közé.

A külsőségek miatt sem kell majd panaszkodnunk (legalábbis a fejlesztők szerint), hiszen lesznek magas felbontású 3D-s tájak, realisztikus sérülésmodell, hihetetlen minőségűre kidolgozott víz, és választható DirectX 9-es és DirectX 10-es beállítások. A kampány mellett a többjátékos élményekbe is belevethetjük magunkat, egyszerre maximum 16 játékos bántalmazhatja egymás vízi objektumát.

A legjobb az egészben, hogy már nem is kell olyan sokat várni rá, hiszen 2008. utolsó negyedévében érkezik.

Újabb PT Boats: Knights of the Sea részletek - 2. kép


Újabb PT Boats: Knights of the Sea részletek - 3. kép


Újabb PT Boats: Knights of the Sea részletek - 4. kép

nincs még hozzászólás


 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt