Újabb Patapon epizód készülhet

2009. május 02.
1.6721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Annak ellenére, hogy a Patapon egy erősen rétegjáték, elvont világa és művészi látványterve okán, a stúdió mégis rengeteg pozitív visszajelzést kap a rajongóktól, akik egy újabb epizódot próbálnak kiharcolni az eddig két részből álló sorozathoz.

Ezúttal a játékosok sokkal inkább egy letölthető, PlayStation 3-as verzióra pályáznak, amelyben még akár a netes multiplayer is felbukkanhat. Hogy imáik meghallgattattak-e, arra máris befutott az első biztató reakció.

Chris Hinojosa-Miranda, associate producer felfedte, abszolút nem kizárt annak lehetősége, hogy újabb résszel gyarapodjon az eddig PlayStation Potable exkluzív Patapon sorozat, a legesélyesebb befutó pedig ezúttal egy digitális disztribúció útján terjesztendő, PlayStation 3-as verzió lenne, erre kérik ugyanis leginkább a stílus, cím kedvelői a stúdiót. A Patapon 2 három nap múlva debütál az amerikai régióban utolsóként, melynek oka a hosszasabb lokalizációs időtartam volt, mesélte Chris Hinojosa-Miranda.

Állítása szerint benne van a pakliban egy következő epizód elkészítése, arról viszont nem beszélt, hogy mikorra terveznék kiadni az esetleges folytatást, vagy hogy született-e már konkrét döntés ezt illetően. Talán már el is kezdték volna életre hívogatni? Erre még sajnos nem ismerjük a pontos választ, ám szinte biztosra vehető, hogy nem a frissen megjelent Patapon 2-ben láttuk a csöppnyi törzset utoljára hadba vonulni.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljarDAVE profilja