Újabb P55-ös alaplap az Asus kínálatában

2009. október 25.
1.8131
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elsőrangú termékeiről ismert Asus a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki az alaplapjai termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság Asus P7P55D-E Premium típusjelzéssel fog felbukkanni a boltok polcain, és mint ahogy azt már a modellszáma is sugallja az Intel P55-ös chipkészlet köré épül, tehát az Intel legújabb Lynnfield alapú központi feldolgozóinak fogadására van felkészítve, amikhez természetesen már DDR3 rendszermemória támogatást is kínál.

Az új Asus P7P55D-E Premium a grafikus gyorsítók részére két darab 16X-os PCI Express 2.0 foglalattal van felszerelve, így kiépíthető akár a többkártyás ATI CrossFireX vagy az nVidia SLI konfiguráció is. A további bővítőkártyáknak két darab 1X-es PCI Express és két darab hagyományos PCI slot kínál helyet, a rendszermemóriát pedig négy darab DDR3 aljzatba telepíthetjük, amik maximálisan 16GB RAM-ot tudnak kezelni akár a túlhajtott 2200MHz-es frekvencián is. Az adattárolókat egy PATA (Ultra DMA 66/100/133), hat darab SATA II, és két darab SATA 3 portra lehet csatlakoztatni. Az újdonság felszereltségéből természetesen nem hiányzik a dupla Gigabit Ethernet vezérlő (Teaming funkcióval) és a 9.1-es HD audiorendszer sem. A hátlapi I/O panelen található egy PS/2 billentyűzet és egy egér, egy optikai és egy koaxiális SPDIF, egy 1394 FireWire, hat USB2.0, két USB 3.0, két RJ-45 LAN, valamint az előbb említett audiorendszer csatlakozói. Az új Asus P7P55D-E Premium várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre nem közölt részleteket.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 17 napja

Az ASUS-ban nem lehet csalódni, siker siker hátán röhögő smiley Gyönyörűek a színhasználatok, a slotok pont annyian vannak amennyien kellenek, és itt még megtalálható a PATA csatlakozó is. (Sajnos ma már nincs a választékban szomorú smiley(

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profiljaMonyo profiljaXTomiX0029 profilja