Újabb őrület a láthatáron: Érkezik a DJ Hero

2008. február 19.
2.0551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Az Activision komolyan veszi az addig üsd a vasat...
 

kezdetű közhelyet, és a Guitar Hero sorozat hatalmas sikerén felbuzdulva más zenei irányzatot preferálóknak is kedvezni próbál. Önjelölt lemezlovászoknak készül a következő projekt, és mi más is lehetne a címe, minthogy DJ Hero. Továbbá még idén érkezik egy kiegészítő is a töretlen népszerűségnek örvendő Guitar Hero-hoz, melynek témája nem lesz más, mint a legendás Aeromsmith.

Talán nem volt túl nehéz rájönnie az Activision-nek, hogy létezik más célközönség is a rockerpalántákon túl, és luxus lenne a DJ-pártiakat kihagyni a pixisből. Természetesen ehhez is jár majd DJ pult, úgy mint a gitárhősöknek gitár, sőt egy nagy rakás kiegészítő jár majd a játékhoz állítólag. A megjelenésről még semmi hír, legközelebb ugyebár a Guitar Hero kiegészítő lát majd napvilágot, és csak eztán jön majd valamikor a DJ Hero. Az előd fogadtatásából kindulva a siker szinte borítékolható, és valószínűleg nem a DJ Hero lesz az Activision licensz utolsó produktuma, gyaníthatóan sorra kerül majd a többi irányzat is.

Kapcsolódó:

Óriási sztár a Guitar Hero
1 hozzászólás

richie8

9 éve, 21 napja

Szerintem ez egy hülyeség lett Csak mert nem mindenki szereti a GH-t, mert nem rocker, ezzel akarták megcélozni a tuc-tuc réteget

válasz erre
DJ Hero
19.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

soami profilja