Újabb Nintendo DS Lite színvariációk és Cooking Guide

2008. május 21.
2.8031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Japánban óriási hagyománya van a konzolok különféle színvariánsokban való megjelentetésének, mely divat Európát is kezdi megfertőzni.

A szívárvány minden színében kaphatók már Nintendo Wii és DS Lite masinák is, így mindig tudunk választani öltözékünkhöz illőt. Micsoda? Hogy Neked még nincs piros, vagy zöld DS Lite-od? Gyorsan pótold a mulasztást, mert lemaradsz és nem leszel elég trendi. A Nintendo mindent megtesz, hogy menő maradj.

A Nintendo három újabb színvariánst jelentett be Európa számára, így kezd kínosan nehézzé válni majd a választás. Érkezik piros, türkíz és zöld ruhákban is a roppantul népszerű handheld szerkezet, melyeket június 13.-ától érdemes keresni Európaszerte. Az árszabásuk kerek százas, persze angol Fontban. A Nintendo a táplálkozásunkra is kínosan odafigyel, így a hölgyek máris kacérkodhatnak a legújabb, DS-re megjelenő konyha kalauzzal.

A Cooking Guide: Can't Decide What to Eat? nem kevesebb, mint 250 nemzeközi tállal próbálja színesebbé varázsolni étkezési szokásainkat, melyben találhatunk majd reggelit, ebédet és persze vacsorát is. Ha bajaban lennél elkészítésükkel, ne ess pánikba, a program még ebben is a segítségedre lesz, megtanít lépésről-lépésre összerántani a benne szereplő fogásokat. A receptek keresését több szempont alapján is könnyíti a szoftver, melynek köszönhetően utánuk leshetünk országok, hozzávalók, nehézségi szint és kalória mennyiség szerint is.

Ha viszont már könyékig merültél a hozzávalókban és a kezedre tapadt panír rétegektől nem tudod levezényelni a program lépéseit, akkor sincs baj, hiszen elég csak a mikrofonba beszélned és a hangi utasítások segítségével végigszáguldhatsz az egészen, anélkül, hogy megérintenéd a kis masinát. Nem kicsit ötletes a cucc, mi? A Cooking Giude-ot június 20.-ától keressétek, a boltok polcain, természetesen nem a gombák és paradicsomok közt fogjátok meglelni, próbálkozzatok inkább a műszaki osztályokon. Jó divatozást, főzést és étvágyat kívánunk.
2 hozzászólás

Vendég

15 éve, 9 hónapja és 19 napja

tokjo. tökjó. röhögő smileyröhögő smileymeglepődött smileymenő smileymosolygó smileyszomorú smileymeglepett smileynyelvnyújtó smileykacsintó smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 1 hónapja és 8 napja

eleg jo

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja