Újabb morzsa a Fable III és a PC kapcsolatáról

2010. március 13.
1.9161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Lionhead Studios Fable című alkotása a PC-s játékosok között is szép sikereket aratott, annak ellenére, hogy hónapokkal a konzolos változat után futott be.

Ezért is volt meglepő a fejlesztők, illetve nagyobb eséllyel a kiadó Microsoft döntése, amely egyelőre kizárja a személyi számítógéppel rendelkező játékosokat a megújult Albion földjéről. A folytatás PC-s sorsa továbbra is kérdéses, ami elszomorító, ám a Fable III körüli pletykákat, apró utalásokat látva mégis lehet okuk a visszafogott reménykedésre a platform híveinek. Bár továbbra sem ismert, hogy a 2. vagy a 3. epizód készül PC-re, ám egyre biztosabb, hogy valamin tényleg dolgozik Peter Molyneux csapata.

Pár nappal ezelőtt egy álláshirdetésük borzolta fel a kedélyeket, és egyben indította be a találgatások lavináját, amelyet ahelyett, hogy elsimított volna, tovább duzzasztott a világhírű dizájner GDC 2010-en tartott előadása. Természetesen a harmadik Fable volt a téma, és a közönségtől érkező kérdések közül előkerült a PC-s verzióval kapcsolatos pletyka is. Molyneux így reagált: "Szeretem, ami a PC-vel történik, és szívesen látnám a Fable franchise-t PC-n is." Ennél többet azonban nem sikerült kihúzni belőle, mivel állítása szerint a Microsoftnak "PR rendőrsége van ... távcsöves puskákkal". Kíváncsian várjuk az újabb fejleményeket, biztosak vagyunk benne, hogy lesznek.
2 hozzászólás

marco

11 éve, 5 hónapja és 13 napja

Shade írta:
Remélem a másodikat és a harmadikat is csinálják majd. És magyar felirattal ahogy az az elsőben volt.
Ha kijön, akkor esélyes a magyar felirat szvsz.

válasz erre

Shade

11 éve, 5 hónapja és 13 napja

Remélem a másodikat és a harmadikat is csinálják majd. És magyar felirattal ahogy az az elsőben volt.

válasz erre
Fable III
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
GDC 2010
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja