Újabb Metal Gear Solid 4 Bundle-t jelentett be a Sony Japánban

2008. május 02.
1.7171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony Computer Entertainment Japan (SCEJ) a mai napon egy újabb Metal Gear Solid 4 Bundle-t jelentett be Japánban, mely természetesen limitált példányszámban kerül csak forgalomba 49.800 Yen-es árcímkével, Dual Shock 3 kontrollerrel és 3 színvariánsban választható, 40GB-os (CECHH00) PlayStation 3 modellel a dobozban, melyekhez dukál egy Metal Gear Solid 4 kópia is.

A marketing gépezet ismét teljes gőzre kapcsol, ez egy exkluzív cím, az egyik system seller gyanús játék.

A Konami Tactical Espionage Action játéka alig több mint egy hónap múlva, hosszú várakozások után végre elstartol világszerte egy időben. A kicsiny szigetország lakói egy remek lehetőséggel lesznek megajándékozva a ?PLAYSTATION 3 METAL GEAR SOLID 4 GUNS OF THE PATRIOTS WELCOME BOX with DUALSHOCK 3? kiszerelés képében, mely limitált példányszámban kerül forgalomba, június 12.-én, három különféle színben (Clear Black, Ceramic White, Satin Silver).

A Metal Gear Solid franchise darabjaiból eddig összesen több mint 22 millió fogyott globálisan és ez a szám hamarosan látványosan megugorhat, köszönhetően a kellően beharangozott, első és talán egyben utolsó next-gen epizódnak. A Konami színeiben tevékenykedő Hideo Kojima hamarosan hátradőlhet és feszült figyelemmel kísérheti Solid Snake vélhetően utolsó diadalmenetét. A Metal Gear Solid 4 Welcome Box csak és kizárólag Japánban lesz elérhető, amerikai és európai megjelenésről egyelőre nem esett szó.

P.S.: A bevezetőben megjelenített kép csak illusztráció, az új Bundle 40GB-os PlayStation 3 modellel érkezik.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 25 napja

Még a 40GB-al is jó vétel lehet a fanoknak ez a bundle, persze jó ár mellett mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja