Újabb masszív leépítések a Grin-nél? (Update)

2009. augusztus 11.
1.6191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Májusban már volt szó arról, hogy a stockholm-i székhelyű csapat, a Grin nehéz anyagi helyzetbe került a gyenge eladási mutatók okán, majd száznál is több embert hajtottak el a stúdiótól.

Ezt a leépítést hivatalos források tudomásunk szerint azóta sem erősítették meg, pedig úgy tűnik, hogy azzal még korántsem oldódtak meg a problémáik. A Gamasutra megbízható forrásokból értesülve úgy tudja, hogy az elsőt egy második leépítési hullám is követte nemrég, amibe nem kizárt, hogy az egész stúdió belerendül majd.

A Bionic Commando, a Wanted: Weapons of Fate, és a Terminator Salvation elkövetői nem váltották be a címekhez fűződő hatalmas reményeket, ez lehet magyarázat a leépítésekre, amely természetszerűleg a megroppant anyagi helyzet egy szomorúan kellemetlen mellékhatása. Egy svéd nyelven megjelent, de angolra le nem fordított értesülés szerint a Grin már be is zárta a barcelona-i és a gothenburg-i irodáit. Az összeomlási folyamat ezzel még nem ért finisébe, ugyanis az a szintén nem hivatalos forrásból szivárgó hír járja, hogy a stockholm-i főhadiszállás egzisztenciája szintén komoly veszélybe került és elképzelhető, hogy az iroda hamarosan csődöt kiált. A fentebb elhangzott információk egyelőre szóbeszéd minőségben terjengnek a hálón és ez mindaddig így is marad, amíg a Grin illetékesei alá nem támasztják az információkat.

Update: Néhány perccel a hírünk leközlését követően megérkezett a Grin hivatalos reakciója, mely szerint nem kívánják kommentálni az értesüléseket. Csak a szokásos, függöny mögüli vállvonogatás. Ezen már meg sem lepődünk.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja