Újabb jelek a Gunstar Heroes érkezésére

2009. május 04.
1.6061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Egyre több és több bizonyíték bukkan fel a neten arra vonatkozólag, hogy a Sega és a Treasure kiváló, Kontra-like, side scrolling lövöldéje a kurrens generációra látogat, felskálázott, letölthető formátumban.

Az Achievement lista felbukkanása már elrángatta a mézesmadzagot a redmondi masinéria retro rajongói előtt, de olybá tűnik, hogy szép csendben a Sony-s bázis szintén csatlakozhat a reménykedő, Xbox 360-as arcokhoz, mert ha minden igaz, a PlayStation Store is kapni fog belőle, így lenne teljes a letámadás, miután a Virtual Console-on régóta elérhető.

Sajnos megerősített, hivatalos forrásból származó információkkal ezúttal sem tudjuk alátámasztani érkezésüket, viszont az amerikai ESRB (Entertainment Software Rating Board) európai megfelelője, a PEGI (Pan European Game Information) szolgáltatott némi segítséget az ügyben. Feltűnt a listájukon a Gunstar Heroes, PlayStation Network-re, valamint Xbox Live-ra osztályzott változata, amely gyakorlatilag már valóban pipát tehet a "hamarosan érkezik" rubrikába, minden kétséget kizáróan jönni fognak azok.

Akiknek kimaradt, fiatal koruknál fogva, vagy csak inkább Nintendo-n tevékenykedtek a játék eredeti megjelenésének idején, azok úgy képzeljék el a Gunstar Heroes-t, mint egy Contra klónt, amely japános stílusával, korához mérten perfekt grafikájával és intenzív tűzharcaival hódított, a 16 Bit-es Sega Mega Drive-on. A kétdimenziós klasszikusokat preferálók egyik nagy kedvence volt és lehet.


Újabb jelek a Gunstar Heroes érkezésére - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Mordorer profiljaBotyi profiljarDAVE profilja