Újabb játékon dolgozik az Obsidian

2009. június 13.
1.7711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A legendás Black Isle Studios (Fallout, Icewind Dale, Planescape: Torment) veteránjai által létrehozott Obsidian Entertainment stúdió nem panaszkodhat munkanélküliségre.

A 2003-as alapítás óta összeraktak két teljes értékű játékot (KotOR II, Neverwinter Nights 2) és két kiegészítőt, jelenleg pedig legalább 3 projekten dolgoznak a kaliforniai irodáikban. A Gamebanshee csapata készített egy interjút az Obsidian vezérével, Feargus Urquharttal, aki többek között elárulta, hogyan csöppent bele az iparba, miért szakított az Interplay-jel, beszélt a fejlesztőcsapat jövőjéről, és még sok minden másról.

Mindez azonban egy csapásra érdektelenné vált, amikor arra a kérdésre, hogy az Alpha Protocolon, az Aliens RPG-n és a Fallout: New Vegason kívül munkálkodnak-e még valami jóságon, az a meglepő válasz érkezett, hogy igen. "Az utóbbi 4 hónapban egy újabb címen dolgoztunk, amiről egyelőre még nem beszélhetünk. Elég jól haladunk és a csapat is izgatott. A program a saját, belső fejlesztésű engine-ünket használja, ezért képesek vagyunk mindent a saját szánk íze szerint megoldani, azok alapján, amit az RPG-k készítéséről tanultunk az elmúlt 10-15 év során."

A srácokról köztudott, hogy szeretnék a saját fantasy világukat elkészíteni. Lehet, hogy végre belevágtak? Nem tudhatjuk, de amint további információ érkezik az új projektről, tolmácsoljuk Nektek is.

(A kép az Alpha Protocolból van kiragadva.)
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja