Újabb IP-t jelenthet be a Lionhead Studios

2009. április 23.
1.7061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Peter Molyneux szemtelenül tehetséges bandája egy újabb IP-vel rukkolhat elő a közeljövőben.

Honnan vesszük az információkat? Meglepő vagy sem, a Twitter-ről, ahol egy swansea-i egyetemen tanuló diák, Adam Payne elárulta, hogy Andrew Lindsay, Lionhead animációs rendező egy új, eddig be nem jelentett játékról tartott előadást az intézményben. Nagyon úgy fest, hogy a prezentált, számunkra még ismeretlen anyagot az E3-on fogják majd bemutatni a nyilvánosságnak. A tévedés lehetőségét fenntartjuk magunknak.

A Lionhead Studios felelős az első X-dobozon megalkotott Fable-ért, és az Xbox 360-on tavaly megjelent folytatásért, a Fable II-ért, mindkét anyag nagyot szólt, így a stúdió munkáit szívébe zárok feszült figyelemmel követik az eseményeket. A csapat tagjai az őszi Fable II megjelenése óta keményen dolgoznak a játék bővítményein, amelynek első darabja, a Knothole Island ez év elején látta meg a napvilágot, de nem ez volt az utolsó expanzió. Adam Payne bejegyzését az illetéktelen szemek elől sajnos elzárta.

Peter Molyneux korábban azt nyilatkozta, hogy lazán el bírna képzelni egy harmadik, negyedik, sőt ötödik epizódot is a franchise jövőjében, de ez nem zárja ki azt, hogy a Lionhead csapat pihentesse egy kicsit sorozatot és újabb anyagokon mesterkedjenek az esetleges Fable folytatás(ok) előtt. Szintén sanszos eshetőség, hogy a fiúk párhuzamosan fejlesztik a már pletyka szinten megerősített Fable III-at és a frissen kipattant, vadonatúj IP-t a Ködös Albionban. Június eleje, Los Angeles, Convention Center.

Adam Payne - Twitter
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profilja