Láthatáron a Far Cry második része

2008. február 29.
1.6191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Közeleg a második rész megejelenése.

Ezen apropóból szivárogtatja egyra-másra az Ubisoft az újabb hírmorzsákat. Jó esély van rá, hogy a második rész is legalább annyi újdonsággal szolgáljon, mint ahogyan a neves előd is, és újabb mérföldkőként jelenjen meg az FPS-ek áradatában. Annyi szent, hogy az év vége felé megjelenő játék grafikájára nem lehet majd panasz, mint ahogyan érdekesnek ígérkezik a sztorivonala, és a gépi intelligencia szintje is figyelemre méltó lesz az ígéretek szerint.

Vadonatúj grafikus motor, szemetgyönyörködtető egzotikus tájak, és akkora játéktér, amekkorát nagyon ritkán látni. Ez utóbbi, mintegy 50 négyzetkilóméternek felelne meg, amely barátok közt sem kevés. A tömény akciószagú játék ezzel rekordot állíthat fel az FPS-ek történetében, legalábbis legjobb tudomásom szerint csak az Oblivion bír ekkora játéktérrel a nem online játékok közül, ami tudvalevő, hogy szerepjáték, és a két stílus igen-igen messze áll egymástól. Pontos megjelenés még ugyan nincs, valamikor az végére ígérték a játékot Ubisoft-ék, mely megjelenik majd PC-re, Xbox-ra, és az aktuális PS-re is.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 18 napja

Remek játékot sikerült összehozni, az egyetlen zavaró nálam az volt, hogy mindig szaladgálni kellett a malária elleni gyógyszerekért.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljatotyak profiljaGargameth profiljaKisember001 profilja