Újabb horror játék készülődik, bejelentve az Im not Alone

2009. október 22.
7.7121
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy újabb horror játékról mindig hatalmas öröm hírt adni, a The Games Company pedig nagyon szeret minket megörvendeztetni, hiszen a tegnapi nap, késő esti óráiban bejelentette az I'm not Alone című vadonatúj alkotását.

Sajnos az első szavak nagyon szűkek voltak, így nem tudunk túl sokat mondani a programról, bármennyire is szeretnénk, de amit eddig ismerünk, az alapján már biztosak lehetünk abban, hogy - klisé ide vagy oda -, nagyon hangulatos alkotás lesz az I'm not Alone. Lássuk miről is van szó!

Az illetékesek egy akció dús horrorkalandként aposztrofálták újszülöttjüket, amely a szó nemes értelmében igaz is, bár a kalandot inkább ne stílusként aposztrofáljuk. Az alkotás ugyanis elsősorban az akciózásra fókuszál majd, főhőse pedig egy ördögűző lesz, aki az ausztriai hegyekbe vándorol, hogy ott felkeressen egy öreg szállót, ahol tudomása szerint természetfeletti erők lakoznak. Ám útja során nem is sejti, hogy mikor belép a házba, ott mivel találja szembe magát.

Mutálódott démonok próbálják ugyanis különböző formában hősünket átsegíteni a holtak birodalmába, amelyet ő természetesen nem hagy annyiban, hiszen nem azért érkezett ide, hogy elszaladjon, hanem azért, hogy kiűzze őket a falak közül, ezért pedig nem csak többféle fegyvert vet majd be, hanem egy speciális képességet is, aminek hála a valós- és a démoni világ között lesz képes váltogatni. Ez is nagy segítségére lesz abban, hogy elérje célját, és az elhagyatott ház titkára fényt derítsen. Az I'm not Alone érkezik 2010 elején, kizárólag PC-re. Várjuk a továbbiakat, de addig is, íme az első képek:


Újabb horror játék készülődik, bejelentve az Im not Alone - 2. kép


Újabb horror játék készülődik, bejelentve az Im not Alone - 3. kép


Újabb horror játék készülődik, bejelentve az Im not Alone - 4. kép


Újabb horror játék készülődik, bejelentve az Im not Alone - 5. kép


1 hozzászólás

Marduk

15 éve, 8 hónapja és 7 napja

Nem rossz mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja