Újabb HD 4770-es gyorsító a HIS kínálatában

2009. augusztus 20.
1.8131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az ATI Radeon kártyákra specializálódott Hightech Information System (HIS) a mai napon bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a grafikus gyorsítói kínálatát.

A frissen beharangozott újdonság az Advanced Micro Devices ATI Radeon HD 4770-es modelljére épül, és HIS Radeon HD 4770 iCooler III típusjelzéssel fog megjelenni a boltok polcain. Az új videokártya hűtéséről, a dupla kártyahelyet elfoglaló iCooler III névre keresztelt hűtőrendszer gondoskodik, ami maximális terhelés mellett is mindössze csak 24dB zajszintet produkál.

A HIS Radeon HD 4770 iCooler III órajelei hűen követik a referencia változat értékeit, vagyis a 640 darab stream processzorral épített 40nm-es RV740 grafikus feldolgozó sebessége 750MHz-re van hangolva, az 512MB RAM-al felvértezett 128bit-es GDDR5 memóriarendszer pedig 800MHz-es frekvencián üzemel (3200MHz az effektív teljesítmény). A grafikus kártya hátulján egy D-Sub VGA, egy DVI, és egy HDMI csatlakozó lett elhelyezve, de persze a többkártyás konfiguráció kiépítése is lehetséges, ugyanis a nyomtatott áramkör fel van szerelve az ATI CrossFireX csatolófelülettel is. Az érkező újdonság kínálatában természetesen továbbra is szerepel a DirectX 10.1 támogatás, valamint az ATI PowerPlay, Avivo, dinamikus geometriai gyorsító, Accelerated Video Transcoding (AVT), és Unified Video Decoder 2 (UVD 2) technológia. A HIS Radeon HD 4770 iCooler III várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre nem közölt információt.

Újabb HD 4770-es gyorsító a HIS kínálatában - 2. kép

1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

Picikével gyengébb, mint a Sapphire-os társa. Már-már a gigabyte-ra jellemző hűtést használ röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja