Újabb hamisítvány PlayStation 3 Slim képek egy kínai gamer magazinban?

2009. augusztus 12.
2.6711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ha az eddig terjengő, állítólagosan a PlayStation 3 Slim-ről készült képeken szereplő masina nem nyerte el a tetszéseteket, akkor az ismét felbukkant, minden bizonnyal szintén Photo Shop alkalmazással létre hívott kreálmány végképp nem fogja.

Bár, ízlések és pofonok, ugyebár. Történt ugyanis, hogy egy kínai illetőségű játékmagazin, a gameWave képet közölt le a lefogyasztott PlayStation 3-ről, ami csaknem rondább, mint amit valaha is álmodni volnánk képesek.

A kép a masináról egyszer az újság címoldalán bukkant fel, majd van további több szerzeményünk ugyanarról a koncepcióról. Egy biztos, ez a gép határozottan nem az masina, amit eddig több ízben is láthattunk a gyárból kicsent darabokon, a taiwan-i piacon és még ki tudja, hogy hol nem. A Sony nem volt hajlandó kommentálni a képeket, a Videogaming247 híreire hivatkozva, de egyelőre tudomásunk szerint el sem távolíttatta azokat. Csúnya, nem szép, nagyon ronda. Imára kulcsolt kezekkel fohászkodunk, hogy csak ne ilyen legyen a még be sem jelentett alkotás. Egy kis belsős nyomozgatásunk után kiderült viszont, hogy a lenti képeken szereplő gép egy korábbi (egészen pontosan februári), flickr user kreálmányai, tehát biztosan hamisak. Azt viszont nem tudjuk, miként került a gameWave újság borítójára a köztudottan nem hivatalos forrásból származó förmedvény. Talán csak illusztrációnak használták fel? Ez nem is vitás. Közeleg a gamescom..., ezt meg nagyon gyorsan felejtsük is el. Borzalom.


Újabb hamisítvány PlayStation 3 Slim képek egy kínai gamer magazinban? - 2. kép


Újabb hamisítvány PlayStation 3 Slim képek egy kínai gamer magazinban? - 3. kép


flickr Galéria
3 hozzászólás

Tibit

15 éve, 11 hónapja és 20 napja

Jaja, tök jó!röhögő smileyröhögő smiley Azé' milyen menő kínai újságok vannak forgalomban... Tudnak ezek a kínaiak valamit.nyelvnyújtó smiley

válasz erre

marco

15 éve, 11 hónapja és 20 napja

Nem is olyan csúúúnyaaaa!röhögő smiley

válasz erre

Lac

15 éve, 11 hónapja és 20 napja

Ez első két képnél még tetszett, mert azt hittem, hogy a gépnek csak a felső fele van rátéve. Utána szembesültem a "ténnyel", hogy ez maga az egész gépröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profilja