Újabb gyöngyszemek a Good Old Games honlapján

2009. március 17.
1.7991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A régi jó játékok feledésbe merülése ellen lépett fel a Good Old Games brigádja, akik egyre magasabbra és magasabbra pakolják azt a bizonyos lécet.

A mai napon valami hihetetlen sok játékkal sikerült elárasztaniuk digitális disztribúciójukat, aminek mi csak örülhetünk, hiszen kedvezményes áron, DRM mentesen és kompatibilitással felvértezve tudunk rátenyerelni néhány valóban kiváló régebbi játékra.

A sort a mai napon (a TopWare Interactive felkarolása mellett), az Empire Earth 2140 trilógia nyitotta meg, amely már elérhető, és tölthető is, viszont az említett kiadótól még több játék is várható a későbbiekben, többek között az Earth 2150 trilógia, az Earth 2160, a Septerra Core: Legacy of the Creator, a Jagged Alliance: Wildfire, valamint a Gorky 17. A felsoroltak egyenlőre még csak a "coming soon" felirattal büszkélkednek, de hamarosan ők is letölthetővé válnak.

A mai napon viszont még a letöltési listára került a 2001-es kiadású Jack Orlando: A Cinematic Adventure is, ami egy kiváló point n click kalandjáték volt annak idején, de úgy gondolom a mai napig is megállja a helyét. Az akkora kritikusok ugyan nem kedveztek neki, de ennyi év távlatából már enyhén szép emlék tud lenni.

Ha szeretnél szert tenni valamelyik produktumra, akkor nincs más dolgod, mint ellátogatni a Good Old Games weblapjára, és indulhat is a móka.
1 hozzászólás

Scal

7 éve, 8 hónapja és 23 napja

nem, a Jack Orlando nagyon rossz emlék, majd be is kerül a 10 legnagyobb csalód közé hogy törne le a kezük annak, akik csinálták

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljadarkomen profiljaTotosama profilja