Újabb források állítják, hogy létezik a PSP Go! és a Slim PlayStation 3

2009. május 28.
1.8381
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Ars Technica legfrissebb publikációjában azt állítja, szintén megbízható, belsős forrásokra hivatkozva, hogy a két, régóta pletykált PlayStation hardver revízió valóban létezik, ezzel szemben sem az anorexiás PlayStation 3-ra, sem a jelenlegi kiszerelés árcsökkentésére ne nagyon számítsunk a hétfőn startoló E3, Sony-s konferenciáján.

Viszont a PlayStation Portable Go! kint lehet Los Angeles-ben és akár be is jelenthetik azt, írja a külföldi site.

Értesüléseik szerint a Sony egyébként sem kívánja piacra dobni a PlayStation 3 vékonyított modelljét a nyár végéig, ősz elejéig, mondván, hogy tonnányi aktuális modellen kellene addig túladniuk, elkerülvén a készleteken való beragadásukat. A PlayStation 3 árcsökkentésének bejelentését sokkal inkább a Tokyo Game Show-ra időzítik, az ünnepek előtt jót tehet egy testesebb árleszállítás, ennek a nyári szezonban nem lenne komolyabb látszata vélik bizonyos források.

A PlayStation Portable Go! létezése szintén megerősítést nyert az Ars Technika meg nem nevezett forrásai szerint, amely egyben elismerte, hogy valóban UMD meghajtó nélkül érkezik, könnyebb és talán árban olcsóbb lesz mint a mostani modellek, plusz kisebb fogyasztással is rendelkezik majd. A lemez drive mentes handheld kizárólag letölthető játékokkal lesz táplálható, a Sony minden nagyobb címét ezen okból kifolyólag digitális disztribúción keresztül is felkínálja majd.

Ez a folyamat korábban elkezdődött, viszont a PlayStation Portable Go! érkezése után már nem csak opció, hanem elengedhetetlen is lesz egyben. Azt is megtudhattuk, hogy a Sony együtt szeretné kínálni a jelenlegi modellek mellett a boltokban, a második és harmadik, lemezes hardver revíziókat továbbra is a polcokon hagyná.

A slim PlayStation 3 tehát a friss pletykák szerint nem utazik ki az E3-ra, és nem lesz árcsökkentési bejelentés sem. Hogy mennyire hihetünk ezeknek a pletykáknak? Azt döntse el mindenki saját maga. Sok haraszt zörög, nagyon fúj a szél.

P.S.: A hírben szereplő kép csupán illusztráció, a fantázia és a Photoshop közös végterméke.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaKisember001 profiljaManiac profilja