Újabb elképesztő Kingdom Under Fire II trailer

2009. november 26.
2.3471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglehetősen régen adott utoljára hírt magáról a Kingdom Under Fire II nevezetű program, amelyet elsődlegesen az elképesztően csodálatos kinézetéről, másodlagosan az elragadó fantasy világáról, harmadlagosan pedig hatalmas csatáiról ismertünk eddig.

A BlueSide azonban a mai napon egy újabb mozgóképpel örvendeztetett meg minket készülő projektjéről, amelyben átvezető animációkat, feljavított videókat, és játékból lopott jeleneteket is megtekinthetünk.

A mozgóképek között azonban egy érdekes párhuzamot húzhatunk, méghozzá azt, hogy kinézetükben nem érezhető különbség, avagy az in-game felvételek pont olyan állejtően jól néznek ki, mint mondjuk az átvezetők. Ha magad is megnézed az alábbi látnivalót, garantáltan rácsodálkozol majd, azonban szerencsére nem csak kinézetében, hanem játékmenetében is kiválónak ígérkezik ez a helyenként stratégiai elemeket, itt-ott akció orientált részeket, máshol pedig már-már MMO-ba illő momentumokat tartalmazó program.

Pontos megjelenési dátumunk sajnos továbbra sincs, ami biztos, hogy a jövő esztendőben érkezik, ha pedig egy újabb csodálatos trailert szeretnél megtekinteni róla, akkor íme, ne hagyd ki az alábbi videót!

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

5 hozzászólás

Yoyo

11 éve, 1 hónapja és 13 napja

Ehhez a nagyon gagyihoz hozzátenném, hogy mindenhol 8 pont feletti értékelést kapott mind a Kingdom Under Fire crusaders, mind a Heroes, ami még a régi boxra jelent meg 2004-ben. Mivel személyesen is játszottam vele, ezért a "gagyi" kifejezést semmiképp se használnám rájuk.. Ami 360-ra volt, a Circle of Doom, arra igenis illik a jelző. De vajon csinálnának-e a koreaiak még egy részt, ha az első KUF "gagyi" lett volna? Nem hiszem.

válasz erre

Maniac

11 éve, 1 hónapja és 13 napja

Jah, annyit még, hogy volt asszem 1-2 része Xbox-ra, azok nagyon gagyik voltak, szóval jobb is, hogy azokat kihagyták PC-ről.

válasz erre

Maniac

11 éve, 1 hónapja és 13 napja

Mivel én MINDIG PC-s cuccokról írok, illetve olyan játékokról, amelyek kijönnek PC-re is, ezért logikus, hogy igen, lesz számítógépre a játék. Mivel kettes van a címben, logikus szintén, hogy igen, van első része, és mily meglepő, Kingdom Under Fire a címe. Igen, az is van PC-re. Remélem kimerítő voltam Shade.

válasz erre

Shade

11 éve, 1 hónapja és 13 napja

Előszöris...ez van pc-re? (lesz)
Van elsőrésze? És az van pc-re? Mi a címe?

válasz erre

Yoyo

11 éve, 1 hónapja és 13 napja

Van már ennek kiadója? Az első rész nagyon állat volt, a circle of doom nevű mellékág viszont..uh. az nem. De ez tuti odavág majd!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt