Újabb dögös FUEL videó

2009. május 08.
3.6511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ha egy belevaló, off-road árkád versenyre szomjazol, a május végén érkező Fuel-nél keresve sem találhatsz jobbat a kínálatban.

Az open world agymenés sok-sok játékmóddal teszi színesebbé az összképet, erről tanúskodik a legfrissebb mozgókép, amely a szokásos, emelkedett hangulattal vezet be minket a különféle módozatokba, plusz elhinti, hogy saját eseményeket is kreálhatunk kedvünkre. Az Asobo Studios és a Codemasters ígéretes stuff-ot hajít a körforgásba.

Az alternatív, poszt-apokaliptikus bolygónk globális éghajlatváltozása drasztikusan módosította az időjárást, melynek tomboló tornádók, és egyéb természeti erők a végeredménye. Ezekkel és persze az elszánt riválisainkkal is farkasszemet kell néznünk a több mint 14,000 négyzetkilométeres terepen. Lesz egy halom versenymód, köztük a Checkpoint Race, a Circuit Race, a Raid, a Chopper Chase, a Speed Run és még jónéhány lehetőség. A stílusos rajtvonal érkezés ötletét minden bizonnyal a MotorStorm: Pacific Rift-ből leshették el a készítők, ott láthattunk műfajbelitől hasonló beugrókat, annyi különbséggel, hogy ott az intro videó prezentálta a helikopteres szállítási megoldásokat. Lényeg a lényeg, ez tényleg ott lesz a szeren. Végy újabb mintát és kezdd el visszaváltani a spájzban raktározott sörösüvegeket.

#tv#
Fuel-nél keresve sem találhatsz jobbat a kínálatban.'>
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 4 napja

menő smileymenő smileynyelvnyújtó smiley

válasz erre
Fuel
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja