Újabb AMD-s alaplap az MSI kínálatában

2010. április 28.
1.8041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International a 890FXA-GD70 alaplapja után a napokban újabb Advanced Micro Devices központi feldolgozók fogadására felkészített termékéről rántotta le a leplet.

A frissen beharangozott újdonság microATX formátummal lett tervezve, a boltok polcain pedig MSI 880GMA-E45 típusjelzéssel fog megjelenni. Ahogy azt már a modellszáma is sugallja, a gyártó legfrissebb alaplapja az AMD 880G + SB850 chipkészlet páros köré épül, és az AMD AM3 tokozású processzorokat képes kezelni, természetesen beleértve a legújabb hatmagos Phenom II X6-os modelleket is.

Az MSI 880GMA-E45 már el van látva egy DirectX 10.1 támogatású, integrált ATI Radeon HD 4290-es grafikus chippel, de ha nagyobb teljesítményű videokártyát szeretnénk használni, akkor erre a célra el van látva még egy 16X-os PCI Express foglalattal is, így kiépíthető akár a Hybrid CrossFireX konfiguráció is. A további bővítőkártyáknak két darab 1X-es PCI Express és egy hagyományos PCI slot áll rendelkezésre, a rendszermemóriát pedig négy darab DDR3-as aljzatba lehet telepíteni, amik maximálisan 16GB RAM-ot képesek kezelni, akár az 1600MHz-es túlhajtott frekvencián is. A különféle meghajtóknak egy floppy, egy PATA, és hat darab SATA 3.0 port kínál csatlakozási lehetőséget (RAID 0, 1, 5 és 10 támogatással).

Az alaplap felszereltségéből persze nem hiányzik a Gigabit Ethernet vezérlő és az 7.1-es HD audiorendszer sem. A hátlapi I/O panelen található egy PS/2 billentyűzet és egy egér, egy D-Sub VGA és egy DVI, egy HDMI, négy darab USB 2.0, két darab USB 3.0, egy RJ-45 LAN, valamint az előbb említett hangkártya csatlakozói. Az újdonság el van látva még a gyártó túlhajtásban segédkező OC Gene rendszerével, valamint az UCC (Unlock CPU Core) technológiájával is, aminek a segítségével a felhasználó könnyedén aktiválhatja az Advanced Micro Devices központi feldolgozók gyárilag letiltott magjait. Az új MSI 880GMA-E45 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja