Újabb zenés játékon dolgozik a Harmonix?

2012. május 04.
1.4501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az internetet elárasztó legfrissebb szóbeszédek szerint a Harmonix egy újabb zenés videojátékon dolgozik, amely a kurrens generációs konzolokra készül és igencsak erőteljesen a mozgásérzékelős technológiákat helyezi előtérbe.

A pletykákat a Superannuation csapata tette közzé a világhálón, akik egy friss Harmonix álláshirdetésbe botlottak, benne a fenti információkkal, amelyek meglepő módon nem egy sorozat újabb tagjáról, hanem egy vadonatúj címről, egy vadonatúj IP-ről szóltak.

Az egyelőre még megerősítésre váró félinformációk szerint a Harmonix ezúttal minden korábbinál nagyobb hangsúlyt kíván fektetni játékának történetére, de a Superannuation elmondása szerint valamiképpen a harcot is előtérbe állítják majd, akárcsak a tárgyakkal való interakciót és a szkriptelt jeleneteket.

Hogy miféle videojáték formálódik majd ennyi érdekes és izgalmas momentumból, az egyelőre kérdéses, de a Rock Band Blitz után azért kicsit talán van okunk aggódni.
3 hozzászólás

gymtonic74

9 éve, 3 hónapja és 19 napja

Harmonix = zenés harcok? Nem tudom mire gondolnak, hogy harcokat is belevisznek. Szambázó Brazilok késelgetnek, mellettük tangózó Argentinokat a táncparketten? 10 percen belül harmónia lenne a klubban. Csak szólna a zene megnyugtató lágy ritmusa, és a mentö szirénája. Meg a túlélök visítozása, mint háttér vocal.

válasz erre

Vendég

9 éve, 3 hónapja és 19 napja

amíg megy a aszekér nem is fogják unni

válasz erre

Vendég

9 éve, 3 hónapja és 19 napja

Jaaaaaaaaaaaj Hogy nem unják....

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaTotosama profiljaManiac profilja