Újabb ZBOX mini PC-kkel jelentkezett a Zotac

2013. május 10.
1.6731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Zotac az elmúlt napok folyamán két újabb taggal bővítette ki mini PC-inek felhozatalát, ugyanis bemutatta a ZBOX szériába sorolt Zotac ZBOX ID88 és ID89 típusjelzésű apróságait.

Ahogy azt már a gyártó eddigi ZBOX modelljeitől megszokhattuk, természetesen az újdonságok is egyaránt elérhetőek lesznek teljes értékű Plus, illetve barebone rendszerekként is, amik közül az utóbbiakat a cég rendszermemória, operációs rendszer és háttértároló nélkül szállítja, így ezek beszerzése és telepítése a felhasználóra hárul.

A Zotac ID88 burkolata alatt az Intel 2,8 GHz-es, dupla magos Core i3 3220T CPU-ja teljesít szolgálatot, míg az ID89-es példány esetében már az erőteljesebb, 2,9 GHz-es Core i5 3470T fogadja a felhasználót. A Plus modellek DDR3-as memóriarendszerét a tervezők 4 GB RAM-mal töltötték fel, adattárolónak pedig egy 500 GB tárolókapacitású hagyományos merevlemez lett beépítve.

A felszereltségből nem hiányzik a Gigabit Ethernet kontroller, a 802.11n szabványt ismerő WiFi modul, valamint a Bluetooth 4.0 adapter sem. A külső részen található egy több formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó, két darab USB 2.0 és két darab nagy sebességű USB 3.0 port, egy HDMI és egy DVI videokimenet, illetve az audiorendszer csatlakozói. Az új Zotac ZBOX ID88 és ID89 megjelenési idejéről és áráról egyelőre nem érkezett információ.
1 hozzászólás

Vendég

7 éve, 10 hónapja és 14 napja

NAGYON dizájnos cucc!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljamarco profiljaGamePlay profiljaMarduk profilja