Újabb Workstation alaplappal bővült az Asus kínálata

2013. április 04.
1.5821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elmúlt napok folyamán az Asus bejelentette, hogy újabb taggal gyarapodott az alaplapjainak termékpalettája.

A frissen beharangozott újdonság a gyártó Workstation szériáját erősíti, az üzletek kínálatában pedig Asus P9X79-E WS típusjelzéssel fog felbukkanni. A szóban forgó alaplap CEB formátummal lett tervezve, és ahogy azt már az elnevezése is sugallja, az Intel X79-es chipkészlet köré épül, vagyis az Intel LGA2011 tokozású Core i7-es és Xeon központi feldolgozók fogadására van felkészítve.

A most megérkezett modell a videokártyák részére nem kevesebb mint hét darab PCI Express 3.0 X16 foglalattal van felvértezve, így minden gond nélkül kiépíthető akár a négyutas AMD CrossFireX vagy nVidia SLI grafikus konfiguráció is. A különféle meghajtóknak négy darab SATA II, valamint hat darab SATA 3.0 port kínál csatlakozási lehetőséget, persze már RAID 0, 1, 5 és 10 támogatással megfűszerezve. A rendszermemóriát nyolc darab DDR3-as aljzatba lehet telepíteni, amik maximálisan 64 GB RAM-ot képesek kezelni.

A felszereltségből persze nem hiányzik a dupla Gigabit Ethernet vezérlő, és a már jól megszokott nyolccsatornás HD audiorendszer sem. A hátlapi I/O panel felhozatalában található egy kombinált PS/2 billentyűzet/egér port, két darab legújabb generációs USB 3.0 és tíz darab USB 2.0, egy optikai SPDIF, két darab RJ-45 LAN, két darab eSATA 3.0, illetve az előbb említett hangkártya csatlakozói. Az új Asus P9X79-E WS megjelenési idejéről és áráról egyelőre nem érkezett információ.
2 hozzászólás

csirkee

11 éve, 11 hónapja és 7 napja

biztosan szép ára lehet mint ahogy az szokott lenni

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 11 hónapja és 7 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja