Újabb Wind Top egybeépített PC az MSI-től

2010. november 21.
2.0661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International a napokban bemutatott Wind Top AC1900-as modellje után egy újabb egybeépített számítógépéről rántotta le a leplet.

A frissen beharangozott újdonság a gyártó üzleti szegmenst célzó Professional szériájának legfiatalabb tagja, az üzletek kínálatában pedig MSI Wind Top AP2000-es típusjelzéssel fog felbukkanni. Az új PC külső kialakítása követi a kategóriájánál már megszokott helytakarékos megoldást, vagyis a számítógép komplett konfigurációját már maga a monitor tartalmazza.

A gép mindössze 493,7 X 355,4 X 88,5 milliméteres méretekkel büszkélkedhet, a tömege pedig alig 7,3 kilogramm. A rendszer egy 20 inches szélesvásznú képernyő köré épül, ami az 1600 X 900-as natív felbontással rendelkezik, de igény esetén a gyártó elláthatja egy azonos paraméterekkel rendelkező érintőpanellel is. A kijelző keretébe a ma már jól megszokott webkamera 1,3M pixeles változata, egy mikrofon, valamint egy 2 X 3W-os sztereó hangszórópár került beépítésre.

Az új MSI Wind Top AP2000 az Intel HM55-ös chipkészlet köré épül, és az Intel 2,0GHz-es Pentium P6100-as központi feldolgozójával van felvértezve, míg a DDR3-as memóriarendszere 2GB RAM-ot tartalmaz (8GB-ig bővíthető). A képi megjelenítésért a processzorba integrált Intel HD Graphics chip felel, az adatok tárolásáról pedig egy 320GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik, míg az optikai meghajtó szerepét egy DVD Super Multi egység tölti be. A konfigurációból természetesen nem hiányzik a Gigabit Ethernet vezérlő, az integrált audiorendszer, és a 802.11b/g/n rendszerű WiFi modul sem, az esetleges további bővítőkártyák részére pedig egy 2X-es mini PCI Express slot kínál beépítési lehetőséget.

A számítógép külső részén található egy több formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó, egy D-Sub VGA kimenet, öt darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, két darab soros, valamint az előbb említett hangkártya fejhallgató és mikrofon csatlakozója. A PC-t egy előtelepített Microsoft Windows 7 Home Premium (64bit) operációs rendszerrel, valamint egy USB-s billentyűzet és egér párossal szállítja a cég, de a felszereltség igény esetén kiegészíthető még egy USB-s TV tuner kártyával is. Az új MSI Wind Top AP2000 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.


Újabb Wind Top egybeépített PC az MSI-től - 2. kép

2 hozzászólás

Vendég

10 éve, 25 napja

Komoly nagyon.

válasz erre

skyman

10 éve, 26 napja

Nem rossz kis cuccos

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljagery1113 profilja