Újabb Watch Dogs trailer a láthatáron?

2013. április 29.
1.4821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Minden jel arra utal, hogy a Ubisoft egyik titkos sikercímeként számon tartott Watch Dogs a közeli jövőben egy újabb trailerrel gazdagodik majd, a cég ugyanis a játék hivatalos Twitter oldalán bemutatott egy újabb képet az alkotásról.

Ez a kép önmagában még nem lenne túl érdekes, a kísérőszöveg értelmében azonban állítólagosan egy videóhoz készült - illetve abból került kivágásra -, amelynek bemutatására még ma, de legkésőbb holnap kerülhet sor.

Más források egyébiránt úgy értesültek, hogy a Watch Dogs premierjére legkorábban november végén számíthatunk majd, ám ezek csak a pletyka kategóriába tartoznak, ellentétben az első bekezdésben taglaltakkal, miszerint egy újabb trailer érkezhet a játékhoz a közeljövőben.

Talán a Ubisoft egy kalap alatt rendezné a kettőt, magyarán az új trailer szállítani a pontos megjelenési dátumot is? Hamarosan kiderül!
Watch Dogs a közeli jövőben egy újabb trailerrel gazdagodik majd, a cég ugyanis a játék hivatalos Twitter oldalán bemutatott egy újabb képet az alkotásról.'>
1 hozzászólás

csirkee

11 éve, 11 hónapja és 3 napja

szerintem ha okosak még ma közzé teszik, mert holnap GTA nap lesz röhögő smiley

válasz erre
Watch Dogs
1.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja