Újabb Warhammer Online szerverek szűnnek meg

2011. február 09.
2.5181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Folytatódik a Warhammer Online hattyúdala, bár az Electronic Arts becsületére váljon, hogy addig tartják a lelket a Mythic MMO-jában, ameddig csak lehet, a játék teljes elvérzését ugyanis már hónapokkal ezelőttre jósolták, ugyanakkora még mind a mai napig aktívak a szerverek, amelyek közül sajnos néhány darab hamarosan jobb létre szenderül.

Az EA csapata ugyanis bejelentette, hogy a megcsappant létszám miatt mindenképpen le kell kapcsolniuk néhány szervert.

A közlemény szerint három szerver kerül az örök vadászmezőkre, amerikai oldalról az Iron Rock és a Volkmar, német oldalról pedig a Carroburg. Előbbiek a Gorfang-ra, utóbbiak pedig a Drakenwald-ra költöztethetik hőn szeretett karakterjeiket, méghozzá az Electronic Arts elmondása szerint természetesen teljesen ingyen. Arról sajnos nem érkeztek információk, hogy manapság hány játékos mulattja idejét a Warhammer Online szerverein, de mától már lehet költöztetni a karaktereket, három hét múlva ugyanis mindhárom szerver jobb létre szenderül.
1 hozzászólás

skyman

10 éve, 3 hónapja és 26 napja

De mondjuk nem mindegy h 3 all több vagy kevesebb? Jo az odáig Ok, hogy több áramot fogyaszt, de szerintem karbantarto, vis üzemben tartobol attol ugyannyit kell alkalmazni, nem?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljarDAVE profilja