Újabb videojáték kapott maximális értékelést a Famitsu magazintól

2012. március 15.
1.4031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Vagy a videojátékok minősége ugrott meg rohamosan az elmúlt időszakban, vagy Japán legnívósabb és leginkább szakavatottabb nyomtatott játékmagazinjának szerkesztősége adta lejjebb a színvonalat, de a Famitsu legfrissebb lapszámában egy újabb alkotás kapta meg a rendkívül megtisztelő maximális pontszámot.

Hogy mi lett ez a cím? Meglepő módon nem más, mint a kizárólag Nintendo 3DS-re megjelent Kid Icarus: Uprising, amely immáron belekerült a lap archívumának halhatatlanjai közé.

A Famitsu magazin több éves fennállása során ugyanis mindössze 18 videojáték érdemelte ki a saját pontozási rendszerük alapján maximálisnak vehető, 40/40-es értékelést, a Kid Icarus: Uprising pedig a 19. cím lett a sorban, amelyik elnyerte ezt a megtisztelő titulust.

A játék egyébiránt jövő héten fog megjelenni a legtöbb régióban, így nem csak Japánban, hanem Európában és Amerikában is, így mi magunk is meggyőződhetünk majd arról, hogy a Famitsu magazin túlzott-e, vagy máris megszületett a Nintendo 3DS egyik legjobb alkotása.
3 hozzászólás

Vendég

9 éve, 3 hónapja és 2 napja

Nem hiszem el hogy van maxpontos játék, főleg nem ilyen gagyi felhozatalba amik most vannak.

válasz erre

gymtonic74

9 éve, 3 hónapja és 2 napja

A Japánoknak is saját maguk fele hajlik a kezük. Hazai termék, hazai termés, pontokban is. De nem leszek rosszindulatú, biztos tökéletes. A pontszámból itélve. Nyugaton hogy pontoznak, az már egy másik történet. Az most leány, vagy fiú karakter a képen? A japán játékoknál ezt nehéz megitélni. Mondjuk az Icarus névvel eldölt a kérdés. Bár ilyen küllemmel, egy kiskaput nyitva hagyok, itten.

válasz erre

Vendég

9 éve, 3 hónapja és 2 napja

Biztos túlzott.

válasz erre
Kid Icarus: Uprising
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt